A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

12 червня 2024 року фахівці управління освіти та психологічних служб ЗЗСО Сєвєродонецької ТГ взяли участь у засіданні Круглого столу «Презентація досліджень щодо гендерного аналізу, ідентифікації викликів, що стоять перед суб’єктами системи реагуван

12 червня 2024 року фахівці управління освіти та психологічних служб ЗЗСО Сєвєродонецької ТГ взяли  участь у засіданні Круглого столу «Презентація досліджень щодо гендерного аналізу, ідентифікації викликів, що стоять перед суб’єктами системи реагування на насильство за ознакою статі у Луганській області».

09:14 15.06.2024

З Днем захисту дітей!

З Днем захисту дітей! Нехай не тільки в цей святковий день, а й у будь-який інший, кожна дитина буде оточена любов'ю і турботою! Нехай здійснюються всі ваші бажання, нехай батьки завжди будуть вам підтримкою. Ідіть по життю з посмішкою, дорогі дітки! Нехай якомога частіше звучить дитячий сміх. Нехай всі турботи підуть, а посмішки осявають ваші обличчя. Нехай очі світяться від щастя і радості, чарівництва і гарного настрою!

10:58 01.06.2024

27 травня відбулись урочистості з нагоди Дня міста та Дня хіміка

   27 травня відбулись урочистості з нагоди Дня міста та Дня хіміка.З поздоровленнями від голови Луганської облдержадміністрації Артема Лисогора звернувся його перший заступник Олексій Смірнов: «90 років тому в пісках зародилося це славетне місто. В останні роки воно перетворилось на квітуче місто, ставши дійсно другим обласним центром. Але ворог знову намагається перетворити його на пісок. Я впевнений, що завдяки нашим Збройним Силам, завдяки людям, які в тилу допомагають ЗСУ ми зможемо відвоювати місто, і воно знову буде квітучим. І ми зможемо відзначати День міста парадом на площі, як це було у 2021 році! Слава Україні!»

22:35 27.05.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано