A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

З Днем знань!

Початок осені приносить із собою особливий день – День знань, коли шкільні дзвоники знову збирають учнів і вчителів разом на новий навчальний рік. Цей день символізує нові можливості, натхнення та невичерпне прагнення до знань, що веде нас до світлих вершин майбутнього.

09:16 01.09.2024

ІІІ (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») подоланий роями Сєвєродонецької міської територіальної громади

    Протягом серпня 2024 року на базі Філії «Центральний табір туристського активу учнів України», с. Осій Іршавської міської ради Хустського району Закарпатської області відбувся ІІІ (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі – Гра) для роїв закладів освіти молодшої, середньої та старшої вікових груп, які стали переможцями ІІ етапу Гри  в своїх областях.

23:25 30.08.2024

Щороку 29 серпня українці вшановують особливу дату — День пам'яті захисників України

   Щороку 29 серпня українці вшановують особливу дату — День пам'яті захисників України. За весь час війни тисячі хоробрих геройок та героїв нашої держави поклали свої життя за незалежність Батьківщини.

11:01 29.08.2024

Відбулася серпнева конференція педагогічних працівників освіти Сєвєродонецької МТГ

27 серпня 2024 року в онлайн-форматі відбулася традиційна міська серпнева конференція педагогічних працівників. Цьогоріч вона мала назву «Освіта Сєвєродонецької міської територіальної громади. Виклики і досягнення в умовах воєнного стану».

21:29 27.08.2024

З Днем Незалежності України!

День Незалежності України — особливе свято для кожного українця. Тому вітаємо сьогодні всіх і кожного українця, де б ви не були! Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою. Бажаємо відчувати її в роботі, у відносинах і в житті. Процвітання вам, вашим родинам і країні! Будьте незалежні і вільні у всіх своїх проявах! Нехай у темні години ворожої жорстокої навали в серці яскраво горить шевченківський вогонь любові до рідної України — країни гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей. Зі святом! З Днем Незалежності!

05:15 24.08.2024

Український прапор – це сьогодні справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності!

   В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. Під синьо-жовтим прапором в Україні нині військовослужбовці виборюють свободу і мир нашій державі, працюють волонтери. І це, звичайно ж, прапор нашої перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні сили України, усі працівники на фронті і в тилу, наші міжнародні партнери! І вона неодмінно буде за Україною! 

00:05 23.08.2024

Неймовірні пригоди юних сєвєродончан в дружній Литві

   З 02 по 12 серпня 2024 року сєвєродонецькі школярі перебували на оздоровленні у Литовській Республіці, організованому бюджетними коштами Вілкавішкіського району. Відпочинок дітей сєвєродонецької громади у Литві став можливим у рамках постійної взаємодії керівника Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександра Стрюка та Почесного Консула Литовської Республіки в Луганській області Робертаса Габуласа, а також голови міста Вілкавішкіс (міста-побратима Сєвєродонецька) Альгірдаса Нейберка щодо підтримки мешканців громади в евакуації.

13:41 13.08.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано