A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

Відбулася нарада Управління освіти Сєвєродонецької міської ВА з керівниками закладів загальної середньої освіти

   9 жовтня 2024 року в онлайн-форматі відбулася нарада Управління освіти Сєвєродонецької міської ВА з керівниками закладів загальної середньої освіти. У нараді також взяла участь заступник начальника Східного міжрегіонального управління Державної служби якості освіти – начальник відділу моніторингу, сертифікації та контролю у Луганській області Оксана Бублей, яка представила керівникам напрями діяльності Східного міжрегіонального управління Державної служби якості освіти та його співпраці із закладами загальної середньої освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади.

13:25 09.10.2024

Фахівці психологічних служб закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької МТГ взяли участь у онлайн-воркшопі

3 жовтня 2024 року фахівці психологічних служб закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької МТГ взяли участь у онлайн-воркшопі «Робота з конфліктами в громадах: нові можливості з Геоінформаційною системою моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК) для імплементації плану дій 1325 в Луганській області».

18:31 04.10.2024

1 жовтня - День захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України - свято, яке має велике значення для нас. У цю дату ми вшановуємо військових і кожного українця, хто нині потом, кров'ю і, на жаль, життям метр за метром відстоюють і звільняють рідну землю.

22:43 30.09.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано