A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

Запрошуємо українських студентів та школярів до участі в гранті: "Соціальні мережі та ментальне здоров'я: Виклики та можливості" "Соціальні мережі – це інструмент, яким ми можемо керувати. Важливо не дати їм керувати нами."

Запрошуємо українських студентів та школярів до участі в гранті: "Соціальні мережі та ментальне здоров'я: Виклики та можливості" "Соціальні мережі – це інструмент, яким ми можемо керувати. Важливо не дати їм керувати нами.

13:38 26.09.2024

Вітаємо з Днем позашкілля!

25 вересня в Україні відзначається День позашкілля. Позашкільна освіта – невід’ємна складова освіти, що охоплює мільйони українських дітей, які розвивають свої здібності, таланти й готуються до майбутньої професії завдяки тисячам самовідданих педагогів закладів позашкільної освіти.

09:53 25.09.2024

Заклади освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади долучились до щорічної глобальної ініціативи – Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

На заклик Громадської організації «Всеукраїнський молодіжний рух «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН» щодо участі у Всесвітньому дні прибирання «World Cleanup Day» в Україні відгукнулися учні, батьки, педагоги закладів освіти Сєвєродонецької МТГ,  узявши участь в індивідуальних та сімейних толоках, сортуванні сміття, традиційних прибираннях узбіч, дитячих майданчиків, прибудинкових територій за місцем проживання.

21:49 23.09.2024

Запрошуємо до Тестування до Міжнародного Дня миру

Освітньою платформою Національного Фестивалю “Код Нації” оголошується проведення Тестування до Міжнародного дня миру, яке покликане відзначити цю подію та наблизити такий бажаний для кожного українця мир. Усі охочі мають чудову можливість не лише перевірити свої знання та отримати відповідний сертифікат, а й стати частиною великої справи – поширення миру та гармонії у світі. Методичне забезпечення Тестування здійснюється Освітньої платформою Фестивалю.

12:37 19.09.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано