A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Вітання педагогів Сєвєродонецької МТГ з Днем працівників освіти

Дата: 03.10.2024 17:01
Кількість переглядів: 205

3 жовтня 2024 року в звичному вже онлайн-форматі відбулося привітання педагогів Сєвєродонецької міської територіальної громади з Днем працівників освіти.

До освітян з вітальним словом звернувся начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олексій Харченко, який подякував за надважливу роботу в непростий час,  побажав педагогам, що сьогодні формують нове покоління, подальших успіхів в роботі, натхнення, здоров’я та якнайшвидшого повернення додому.

Начальник Управління освіти Сєвєродонецької міської ВА Лариса Волченко також привітала сєверодонецьку освітянську спільноту з прийдешнім святом. Лариса Петрівна зазначила, що сьогодні нагороджено відзнаками значну кількість сєвєродонецьких освітян: 8 педагогів нагороджено відзнаками Міністерства освіти і науки України, Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагороджено заступника директора з навчально-виховної роботи Ліцею багатопрофільного міста Сєвєродонецька - Світлану Карпенко, 23 педагоги отримали відзнаки Луганської обласної державної адміністрації, 22 педагоги нагороджено Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією та 34 нагороди отримали педагоги від Управління освіти.  Очільниця Управління освіти Лариса Волченко подякувала педагогам за їх терпіння, розуміння, безмежну віру в учнів та побажала міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, творчих знахідок та задоволення від благородної праці, щоб труд педагога був завжди винагороджений вдячністю учнів та батьків.

Вітаємо педагогів із професійним святом!

 

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано