A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Вітаємо з Днем позашкілля!

Дата: 25.09.2024 09:53
Кількість переглядів: 35

25 вересня в Україні відзначається День позашкілля. Позашкільна освіта – невід’ємна складова освіти, що охоплює мільйони українських дітей, які розвивають свої здібності, таланти й готуються до майбутньої професії завдяки тисячам самовідданих педагогів закладів позашкільної освіти.

Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, науки, мистецтва та спорту. Гуртки та спортивні секції допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську молодь. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.

Вітаємо позашкілля нашої громади із професійним святом та висловлюємо щиру подяку за вклад у розвиток унікальної ланки в системі безперервної освіти! Нехай міцне здоров’я, мир, достаток стануть фундаментом для щоденних творчих здобутків і професійних перемог.

Нехай успішною буде ваша непроста, але така захоплююча праця, нехай з вами завжди будуть натхнення, любов та вдячність вихованців!

Міцного вам здоров’я, подальших творчих ініціатив, цікавих проєктів та невичерпної енергії.Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано